Twee generaties van artisanale kaarsenmakers

Het Kaarsenhof is een familiebedrijf van artisanale kaarsenmakers in Zwevezele opgestart in de jaren 60. Onze unieke kaarsen zijn vervaardigd naar een origineel en eigen ontwerp uit 1969.

Techniek en talent

De kaarsen die we maken zijn stuk voor stuk kwaliteitsvolle producten met lange brandtijden. De verfijnde techniek vertaalt zich elke keer in prachtige kaarsen die een warme sfeer geven aan elke ruimte. Zin om zelf aan de slag te gaan? Volg een van onze workshops.

Creaties in ons atelier

Ons kaarsenatelier is gevestigd in Zwevezele, en bevindt zich in de vroegere paardenstallen en het wagenhuis. Hier maken we dagelijks tal van kaarsen voor speciale gelegenheden zoals huwelijken, communies, geboortes, … Heeft u ook een speciale gelegenheid in het vooruitzicht? Neem een kijkje in onze webshop en ontdek het ideale geschenk voor uw dierbare, vrienden of familie.

Kaarsen op maat

Ook kaarsen op maat van uw wensen maken we met veel toewijding voor u. Een bepaalde grootte of een speciale kleur? Neem even contact met ons op om uw voorkeuren te bespreken.